Heat

Cold

Store

TripleAqua

Enorme winst voor het klimaat in uw gebouw

De verwarming en koeling van het binnenklimaat is bij veel gebouwen een grote kostenpost. Juist daar valt dus nog veel te winnen. Met het TripleAqua klimaatsysteem kunt u verschillende ruimtes onafhankelijk verwarmen en koelen naar behoefte. Toch gebruikt het tot wel 50% minder energie. Daarmee behoort het tot de zuinigste systemen ter wereld. Doel: uw gebouw met energielabel A+++!

YOUTUBE

Onafhankelijk koelen op plekken waar het nodig is

Koeling is nuttig op warme dagen, maar ook de rest van het jaar inzetbaar. Bijvoorbeeld voor ruimtes met directe zoninval, of met interne bronnen die warmte produceren. Denk aan een server-ruimte of een vergaderzaal waar veel mensen tegelijk hun laptops en een beamer gebruiken. Binnencomfort is ook eigen temperaturen instellen.

Hogere kwaliteit installatie, lagere watertemperatuur

Een verwarmingsinstallatie is een echte energievreter. TripleAqua maakt gebruik van een warmtepomp in combinatie met hoogrenderende binnenunits. Door de ongekende warmteoverdracht van de installatie volstaat een veel lagere watertemperatuur. Met flinke bezuinigingen tot gevolg.

Slim omgaan met opslag en uitwisseling van energie

Bij het creëren van koeling overdag ontstaat restwarmte, terwijl bij het opwekken van warmte met een warmtepomp juist restkoude ontstaat. Andere installaties voeren de overtollige energie direct af. Zonde! TripleAqua slaat de warmte en koude passief op en gebruikt ze voor gratis verwarming en koeling. Met name in de tussenseizoenen leidt dit tot enorme energiebesparing.

10

De tien sterke punten van TripleAqua

1  Natuurlijk koelmiddel PROPÆNE, zekerheid voor de lange termijn (met lage GWP waarde 3).
2  Passieve opslag van restwarmte en restkoude, dubbele energiebesparing, CO2 neutraal en kostenreductie.
3  Watercircuit i.p.v. koelvloeistof; veilig, toekomstbestendig en geen technische beperking.
4  Energiebesparing door EC-technieken, wel 50% zuiniger dan vergelijkbare systemen.
5  Altijd onafhankelijk koelen en verwarmen; elke ruimte een individueel en zeer hoog comfort.
6  Traploze capaciteit van 0 tot 120%; altijd voldoende warmte en koeling met nog reserves
7  Marktconform investeringsniveau; lagere operationeleen installatiekosten
8  Heldere gebruikersbediening, simpel en overal, ook op afstand te bedienen
9  Eenvoudig te installeren; standaardproducten, flexibel en concurrerend
10  Universeel te combineren; koppelbaar andere systemen

TripleAqua

Schoon met water en natuurlijk koelgas

Energiebesparing is goed voor het milieu, zeker als u ook nog groene stroom gebruikt. TripleAqua kiest voor de schoonste technieken en materialen die er zijn. In de centrale warmtepomp voor buitenopstelling fungeert het natuurlijke PROPÆNE als koelgas, terwijl binnen gewoon vertrouwd water door het systeem stroomt. Niet in twee separate warme en koude circuits, maar in drie leidingen, waarvan één voor de centrale terugvoer. Een unieke oplossing, met flinke besparing in installatietijd en materiaalkosten.

Innovatief comfort

Vanzelfsprekend maakt TripleAqua gebruik van de modernste technologie voor de aansturing van het systeem. Als gebruiker merkt u daar niks van, want juist door die technologie gaat alles vanzelf. U krijgt een overzichtelijk bedieningspaneel voor de besturing. Eventueel ook via telefoon, tablet of op afstand, via internet.

TripleAqua

Bewezen techniek

Hoe baanbrekend ook, TripleAqua is vooral een conceptueel vernieuwend systeem, met slimme toepassing van bewezen technieken en materialen. Alle onderdelen zijn vrij op de markt beschikbaar, elke installateur kan dus het TripleAqua klimaatsysteem plaatsen, aanpassen of uitbreiden. Dit maakt TripleAqua ook op korte termijn tot een voordelige oplossing.

ECR-Belgium BVBA

Ingberthoeveweg 3B, B-2630 Aartselaar

E:  info@ecr-belgium.be

T:  +32 (0)3 457 9132

© 2017 TripleAqua, all rights reserved